Digitaal Bedrukte Sportpakken bij FlyingFox

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Digitaal bedrukte sportpakken

Sportpakken zijn er in verschillende soorten en maten. Voor nagenoeg elke sport is er wel apart kleding te koop. Sommige sporten, zoals Turnen, Schaatsen en Acrobatische Gymnastiek kunnen beoefend worden met speciale pakken. Schaatspakken, turnpakken, exclusieve acropakken en danspakken zijn gemaakt van zeer flexibele en rekbare stoffen. Hierdoor sluit het pak nauwkeurig aan op het lichaam, wat verschillende voordelen heeft.
Zo heb je bijvoorbeeld tijdens het schaatsen minder last van luchtweerstand en is het tijdens het dansen & turnen goed zichtbaar welke bewegingen je maakt. Zoals met het Elektrisch groen mouwloos turnpakje. Met FlyingFox is het nu zelfs mogelijk om digitaal sportpakken te laten bedrukken.


Tot 30% korting Sport BH     Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Digitale bedrukking

Als jij aan sporten doet zoals dansen, gymnastiek, turnen of schaatsen en op zoek bent naar een sportpak met speciale bedrukking, dan zit je goed bij FlyingFox. De digitale bedrukking gebeurd op een ecologische verantwoorde manier door middel van een inkt op waterbasis, Italiaanse Lycra, die geen enkele zuren of chemicaliën bevat. Je kunt zelf een ontwerp indienen voor jouw kleding of misschien wel voor je eigen sportclub.
Je dient een ontwerp in wat vervolgens door professionele grafische ontwerpers verder wordt uitgewerkt. De bedrukking kan geprint worden op schaatspakjes, unieke acropakjes, turnpakjes die volledig op maat voor jou gemaakt worden. Je draagt dus altijd een unieke outfit tijdens het beoefenen van jouw favoriete sport.

Een bedrukt sportpak


Voor je sportvereniging

Met FlyingFox is het ook mogelijk om voor het hele team of voor de hele sportvereniging kleding te bestellen en te laten bedrukken. Hiervoor dien je een aanvraag in om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Wederom gaan grafisch ontwerpers voor jouw vereniging aan de slag en maken de mooiste ontwerpen. Als er een keuze is gemaakt in de gewenste kleuren, dan kunnen de verenigingspakjes bedrukt worden. In dit geval wordt de kleding niet op maat gemaakt per persoon, maar is het mogelijk om een bestelling te doen waarin je meerdere pakken in verschillende maten besteld.

Uniek

Als sporter wil je uniek zijn en graag winnen. Om extra goed voor de dag te komen is een gepersonaliseerd sportpak dan ook zeker een aanrader. Ook als het gaat om de volledige club of alleen om jouw team, dan is het interessant om te kijken naar het digitaal laten bedrukken van de sportpakken die jullie dragen. Het grote verschil met standaardkleding uit de winkel, is dat de sportpakken op maat gemaakt worden en volledig naar jouw wens of naar wens van de club kunnen worden gemaakt. Op die manier draag je iets wat niemand anders heeft!

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke