Loopkalender

Volgende Editie Zaterdag 3 augustus 2019
BK op de weg in Lokeren
Uitslagen
2018    Verslag 2018    2017    2016   
Locatie: Atletiekpiste Oscar Van Rumst Sportlaan 2, 9160 Lokeren, Belgie

Programma 2019:

Mini Kids om 14h
Kids om 14h15'
5km jogging om 14h30'
BK 10km & Streetrace om 15h

Net zoals de voorbije 3 jaar mag AVLO het Belgische Kampioenschap 10km op de weg organiseren. Ook nu weer maakt het BK deel uit van de optiek Sonck Streetrace. De 10km wedstrijd fungeert als de wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap. Atleten die willen deelnemen aan het BK kunnen zich vanaf 15 mei tot en met 20 juli inschrijven op => www.streetraceavlo.be/inschrijvingen_bk.html.

Net als vorig jaar, zal je als atleet eerst een bevestiging krijgen van je inschrijving. Pas daarna zal een startnummer toegekend worden op basis van je resultaat van de vorige editie. De snelste atleten krijgen een lager startnummer en mogen vooraan starten.
Door je hier voor het BK in te schrijven, hoef je je niet meer apart voor de optiek Sonck Streetrace in te schrijven.

LET OP: enkel atleten met de Belgische nationaliteit kunnen zich inschrijven voor het BK. Buitenlandse atleten kunnen uiteraard wel meedoen met de optiek Sonck Streetrace, maar komen niet in aanmerking voor het BK.

Heb je je al ingeschreven, maar vind je de bevestigingsmail niet meer, zoek dan hier je inschrijvingsgegevens op gebaseerd op je voornaam en naam. Heb je nog niet betaald, dan kan je via deze link ook ineens je betaling in orde brengen.

Contact: streetraceavlo@yahoo.com

Nieuwsbrief
Links
Wedstrijden
Loopclubs
Duathlon
© - Renzo Vanhoorelbeke