Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Stratenloop Ruddervoorde
Volgende Editie van Maandag 1 juni tot en met Dinsdag 30 juni 2020
Virtuele Stratenloop in Ruddervoorde
Uitslagen

Informatie

Door het coronavirus krijgt de Stratenloop Ruddervoorde een virtueel jasje. Deelnemers kunnen het parcours individueel lopen in de maand juni en registreren hun activiteit op Strava of een andere loop-app. Elke deelnemer maakt kans op een waardebon van 50 euro bij een Stratenloop-sponsor naar keuze die in 2019 deze loopwedstrijd al sponserde. De opbrengst van het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het Ruddervoordse woonzorgcentrum Ter Luchte om mondmaskers & ander beschermingsmateriaal te kopen. Op zaterdag 4 juli maken we bekend hoeveel geld we konden inzamelen voor het goede doel.


Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Inschrijven

Loop het Strava-segment van ‘Coronaloop Ruddervoorde juni 2020’ van 3,93km 1 of 3 keren => www.strava.com/segments/15186394. Dit parcours is exact hetzelfde als in 2017 toen we omwille van wegenwerken in het dorpscentrum moesten uitwijken.
Voeg de volgende hashtags toe aan je activiteit op Strava: #StratenloopRuddervoorde2020 en #8020
Registreer je prestatie via het formulier op www.stratenloopruddervoorde.be/inschrijven.
Schrijf per geregistreerde prestatie 5 euro over op rekeningnummer BE06 0011 2857 7822.
Vermeld de namen van de persoon die je inschrijft, in de mededeling.
Betaal uiterlijk voor vrijdag 3 juli 2020.
Op zaterdag 4 juli maken we de winnaars bekend, ook van de waardebonnen en het ingezamelde inschrijvingsgeld voor het woonzorgcentrum Ter Luchte.

© Renzo Vanhoorelbeke