Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Virtuele Reuzenloop
Volgende Editie Vrijdag 8 mei to en met Vrijdag 22 mei
Uitslagen

Informatie

Organisatie: Reuzenstoet Borgerhout, Terlopleinfeest & Reuzenloop en District Borgerhout

Loop een rondje in je buurt van je woning of door een park vlakbij je huis
Maak een selfie of een foto van je parcours.
Post die foto in ons digitaal platform op Facebook => events/2362039633832486
We tellen alle gewandelde en gelopen kilometers op.
Als we het aantal kilometers tot de eerste tussenstop bereikt hebben (bv. Bordeaux 960 km), dan verloten we de eerste prijzen onder de deelnemers.
Doel van de virtuele loop? Jouw mentale gezondheid! De combinatie van een crisissituatie door corona & het thuis zitten, zorgt voor stress. Het is belangrijk om je hoofd leeg te maken door te blijven bewegen.


Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Tussenstop van Borgerhout via Bordeaux, Bologna - ...

We lopen dit jaar niet door de Peperbuskerk zoals bij andere edities van de Reuzenloop. We laten onze vertrouwde & geliefde stad achter ons en trekken de wijde wereld in. Zo kunnen allemaal toch een beetje op reis. Vanuit Borgerhout trekken we via Borsbeek, Boechout en Bonheiden naar de Borinage en lopen we zo de grens over. Onze eerste officiële tussenstop is het Franse Bordeaux.

Samen met de Borgerhoutse Reuzekes gaan we bij elke tussenstop op citytrip. Dat is meteen een boeiende aardrijkskundeles voor het hele gezin. Net als de lopers maken de Reuzekes leuke foto's van zichzelf op elke van deze tussenstop. Na elke stop maken we de volgende locatie bekend, we zullen alvast een groot stuk van Europa kunnen bezichtigen.

Prijzen! Win Cadeaubons!

Als deelnemer werk je dus niet alleen aan jouw conditie, maar kan je bij elke tussenstop prijzen winnen. Telkens we één van de bovenvermelde steden bereiken, verloten we cadeaubons onder de deelnemers.

De winnaars worden bepaald door lottrekking.
Iedereen kan slechts 1 keer winnen. Zo geven we iedereen de kans op een prijs.
Het aantal keren dat je gaat lopen & dit deelt met ons, geeft je meer kans op een prijs. Dus niet het aantal kilometers telt.
Meer info => www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-borgerhout/nieuws/de-reuzenloop-gaat-virtueel-doe-gratis-mee-en-loop-heel-europa-door

© Renzo Vanhoorelbeke