Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Winkelhierrun Zoersel
Volgende Editie van Vrijdag 1 mei tot en met Zondag 31 mei
Winkelhier-run Sint Antonius Zoersel
Uitslagen

Informatie

Het betreft een virtuele stratenloop van 5 kilometer op rustige wegen tussen Halle dorp & Zoerselbos. Gedurende de maand mei kan je deelnemen, hierbij uiteraard rekening houdend met de richtlijnen vanuit de overheid in verband met COVID-19 & Social Distance van 1,5 meter. Om deel te kunnen nemen moet je een account hebben (of aanmaken) op de sportapp Strava. Is je account in orde, dan rest er je enkel nog de route te lopen, deze ‘openbaar’ te zetten en ons via dit inschrijvingsformulier forms.gle/9TpNx3MDeo4oxmba6 te laten weten dat je hebt deelgenomen. De wedstrijd wordt afgesloten op Zondag 31 mei 2020.

Prijzen

De snelste loper verkrijgt eeuwige roem omdat hij en zij de eigenaar worden van het segmentrecord. Onder alle deelnemers verloten we prijzen met de steun van Sint-Antonius Bruist, Speelgoed Kiki, Schoonheidssalon Chios, Juwelier Christiaan Picard, Bakkerij Gert & Elke , D & L Vastgoed, . . .


Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Parcours

De route is afgepijld met een groen gele pijl (ontbreekt er een pijl? Laat het ons dan even weten!):
Het parcours doet volgende straten aan:
Brakenberg
Berkemei
Landweg
Hooidonkeinde
Peggerstraat
Schegelbaan
Heiblok
Hooidonkeinde
Lage weg
Deze ronde is 5 kilometer lang en kan je op Strava zien als een ‘segment’. Omdat niet iedereen op dezelfde plaats start met deze ronde, zijn er 5 plaatsen voorzien waar je kan starten. Belangrijk is dat je start op een van deze punten & de ronde volledig aflegt, dus ook terug stopt op deze plaats. Belangrijk is dat je deze ronde in tegenwijzerzin aflegt, enkel dan herkent Strava het segment.

Strava Segment : winkelhier-run (emma-padje)

Strava Segment : winkelhier-run (in de wandeling)

Strava Segment : winkelhier-run (Peggerstraat)

Strava Segment : winkelhier-run (Berkemei)

Strava Segment : winkelhier-run (Lage weg)

© Renzo Vanhoorelbeke