Maak kennis met de High End supplementen van Base247®

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Maak kennis met de High End supplementen van Base247®

Wil je gewicht verliezen? Wil je spiermassa opbouwen al dan niet in combinatie met sporten? Wil je je beter in je vel voelen? De producten van BASE247.nl® helpen je om je doel sneller en makkelijker te bereiken.

Kwaliteiten van Creatine

Ben je een fervente sporter die graag 2-tal keer per week intensief wil trainen om zo beter en sterker te worden.
Creatine Monohydraat is het meest bekend en populairst bij sporters omdat het helpt bij de opbouw van spiermassa. Creatine levert je spieren energie. Wanneer de hoeveelheid energie in je spieren hoger is, raak je minder snel vermoeid en kan je dus langer trainen. Tijdens krachttraining kan je dan meer herhalingen doen in combinatie met zwaardere gewichten zodat je lichaam op termijn sterker wordt. Bij duursporten zal je dus langer kunnen trainen en beter herstellen zodat je je algemene trainingsvolume kan verhogen zonder het risico te lopen op overtraining. De Creatine Monohydraat die je bij BASE247.nl® kunt kopen is puur en bevat geen toevoegingen.

Creatine uit je voeding halen? Goed idee?

Creatine heeft om de bovenstaande redenen héél veel nut want deze stof kan je moeilijk uit je voeding halen. Zo heb je per kilogram lichaamsgewicht ongeveer 0,3 gram creatine nodig. Voor een gemiddelde sporter van 80 kilogram komt dit neer op 24 gram. Als je weet dat in een biefstuk slechts 4,5 gram creatine zit per kilo dan is het ongezond en onhaalbaar om voldoende creatine via je voeding in te nemen.producten voor het spieropbouwpakket platinum
Bron: BASE247.nlUitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Mogelijkheden voor recreatieve sporter

Ook voor de sporter die niet de bedoeling hebben om te verbeteren in hun favoriete sport zijn er tal van mogelijkheden bij BASE247.nl® .
Een gezond en afwisselend eetpatroon in combinatie met extra lichaamsbeweging zijn uiteraard belangrijke factoren om je in de toekomst slank, fit en vooral gezond te voelen. Dankzij het Afslankpakket van BASE247.nl® blijf je gemotiveerd en zie je vlugger resultaat. Tevens komen de ingrediënten van deze producten van nature voor in ons lichaam. Voor wie in het verleden regelmatig te kampen heeft met vitaminetekorten beschikt BASE247.nl® over multivitamins.
Een premium vitamine complex bestaande uit onder meer 10 verschillende vitamines aangevuld met onder andere D-Caldium, Magnesium, IJzer, Zink, . . . . Om je dagelijkse gezonde voeding compleet te maken volstaat het om 1 tablet per dag in te nemen.

Omega-3

Een ander supplement die je kan krijgen bij BASE247.nl® is Omega-3 . De Omega-3 vetzuren beschermen je tegen hart -en vaatziekten. Deze zuren zitten in de meeste vissoorten. Voor wie niet of slechts sporadisch vis eet kan je deze te korten aanvullen door dagelijks 3 capsules Omega 3 in te nemen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

WK 2022 Qatar

Uw Sportevenement hier?© Renzo Vanhoorelbeke