3x Sportieve uitjes met vrienden

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Webshop - Sporttips - 3x Sportieve uitjes met vrienden
3x Sportieve uitjes met vrienden

Wil je een leuk uitje plannen met vrienden, maar heb je geen idee wat een leuke activiteit zou zijn? Dan is dit artikel voor jou! Vrienden zijn een belangrijk deel van ons leven. En wat is er nou leuker dan samen tijd door te brengen en nieuwe ervaringen op te doen. Het is dan ook extra leuk om samen iets te ondernemen waardoor je sportief bezig kunt zijn en elkaar beter kunt leren kennen. We hebben de drie leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Ga de hoogte in

Als jij en je vrienden echte daredevils zijn kun je er voor kiezen om samen op grote hoogte een avontuur te beleven. Zo kun je samen gaan klimmen in een klimhal. Wil je genieten van een prachtig uitzicht? Dan zijn er ook meerdere klimparken die de mogelijkheid bieden om in een bosgebied tussen de bomen te klimmen. Vaak beschikken klimbossen over verschillende uitdagende routes. Deze zijn vaak onderverdeeld in moeilijkheidsgraad. Daarnaast kan de hoogte ook variëren. Voor de vrienden die niet van grote hoogtes houden zal er ook een leuke route zijn.  

foto van groep vrienden die kijken in de luchtTot 30% korting Sport BH     Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Huur fantastische games

Blijf je liever met twee voeten op de grond staan? Dan kun je ervoor kiezen om leuke sport games huren. Deze kun je op een locatie naar wens laten bezorgen. Als je een grote vriendengroep hebt kun je ervoor kiezen om een locatie te huren. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je ook bij je thuis genieten van leuke sport spellen. Als je producten huurt van Urban Events, kun je gebruik maken van een groot aanbod aan consoles en spellen. Ze hebben hier het nieuwste van het nieuwste! Verzorg wat heerlijke versnaperingen en geniet samen van deze unieke ervaring!  

Neem deel aan een dropping in de buurt

Wanneer je nader tot elkaar wilt komen en de teambuilding spirit tussen jou en je vrienden wilt verbeteren, dan hebben we nog een hele leuke optie voor je. Je zou namelijk samen deel kunnen nemen aan een dropping. Je wordt tijdens een dropping afgezet op een plek die je niet kent. Samen moet je ervoor zorgen dat je weer terugkeert op de startlocatie. In verschillende regio’s worden er droppings georganiseerd. Je kunt er natuurlijk ook zelf voor kiezen om een dropping te organiseren voor je vrienden. Dit is een super leuke en sportieve ervaring die jij en je vrienden nooit meer zullen vergeten!

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke