Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Loopwedstrijden Oost-Vlaanderen - Wolvenloop Puyenbroeck
Wolvenloop in Wachtebeke op Zaterdag 2 april 2022
Uitslagen

2022 - Live

Informatie 2022
De 12de Wolvenloop Puyenbroeck gaat door op zaterdag 2 april 2022 met start en finish aan de sporthal van Puyenbroeck in de Puidonkdreef in Wachtebeke. De jeugdlopen starten om 14h15 (eerst 650 meter, aansluitend gevolgd door 1200 meter) en de start van de andere wedstrijden de 5 km, 10 km en 10 mijl is voorzien om 15h.
Er zijn kleedkamers beschikbaar met douches in de sporthal.
We werken met elektronische tijdsregistratie voor de afstanden vanaf 5km bij start en aankomst. Er worden dus voor iedere deelnemer een nettotijd geregistreerd die het verschil is tussen het ogenblik dat de startlijn wordt overschreden en het tijdstip van aankomst. Je kan tot uiterlijk van start gaat tot 15h05.

Voor de jeugdlopen is er geen tijdsregistratie maar er wordt wel een uitslag opgemaakt op basis van de aankomsten.


Sport & Casuals Mega deals    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Parcours 2022

5km

10km

16,109km


De trajecten zullen ook worden uitgepijld met ondersteunende markering via krijtspray. We zullen de pijlen regelmatig controleren maar neem best ook een uitgeprint plannetje mee in geval er buitenstaanders pijlen zouden saboteren. Deze omlopen van de Wolvenloop worden al een aantal jaren gelopen en zijn nauwkeurig qua afstand. Dit jaar is er een beperkte parcourswijziging op het traject van de 10 mijl wegens werkzaamheden. Indien je toch van het parcours zou afgeraken waardoor je te weinig kilometers hebt vragen we je aan de meet wat verder door te lopen tot je de geplande afstand hebt afgelegd. Omgekeerd kun je ook voor de finish je uurwerk stilleggen wanneer de geplande afstand hebt bereikt.


Top 10 Merken Sportdranken    Adidas, Krijg 20% Korting!    Top 8 Online Sportwinkels   

Uw Loopwedstrijd in de kijker voor 30€/maand?
Podium 2022

De podia voor de jeugdlopen worden meteen na de aankomst van jeugdlopen georganiseerd.
Tussen 17h en 18h organiseren we ook podia voor de top 3 heren en dames op de 3 hoofdafstanden. Naast een medaille is er ook een leuke attentie in natura voorzien. We voorzien ook afzonderlijke podia met medaille voor de eerste 3 vrouwen en heren per afstand voor de leeftijdscategorie 50+, 60+ en 70+ en we huldigen ook de oudste vrouwelijke en mannelijke deelnemer aan de wolvenloop.

© Renzo Vanhoorelbeke