Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Heist Loopt
Volgende Editie Zondag 31 mei 2020
1ste Heist Loopt Vitueel
Uitslagen

5km    10km   

Informatie

Het resultaat van zoek-en denkwerk is de eerste virtuele jogging of wandeling ten voordele van twee Heistse goede doelen!
Start: tussen 9u00 en 16u00.
Je kan de start & aankomst zelf kiezen zolang het maar een route is over een afstand van 5 of van 10 km.
Inschrijvingsprijs: 5 euro


Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Inschrijven

Surft naar => virtueel.heistlooptenzingt.be om je in te schrijven.
Groepen, bedrijven, verenigingen kunnen zich via het groepsformulier, klik HIER (excel-bestand via onderstaande link mailen naar inschrijvingen@heistlooptenzingt.be ) inschrijven tot 1 week voor aanvang van het evenement. Indien je wenst mag je een extra donatie geven
Na de inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail of sms een link naar een app die je op je mobiele telefoon moet installeren. Op de dag van het evenement ontvang je ‘s morgens de code om de app te activeren en ben je onmiddellijk deelnemer van de “1ste Heist Loopt & Wandelt Virtueel”! Aan de hand van de registraties op de app worden jullie prestaties, afstanden en tijden bijgehouden. Tijdens de dag staan we met z’n allen in contact via onze Facebook pagina en de Raceapp en kan je elkaar in het oog houden en aanmoedigen.

Uitslag

Geen Heist Loopt & Wandelt zonder een klassement. De snelste deelnemers worden de eerste winnaars van Heist Loopt & Wandelt Virtueel. En alle andere lopers & wandelaars dragen mooi bij tot de Sportiefste en zo ook de Sociaalste gemeente.

Het klassement wordt samengesteld op basis van de registraties in de app:
- algemeen klassement
- snelste 5 km en 10 km
- vlugste man en vrouw
- sportiefste gemeente


Top 10 Sportdranken    Kortingen tot 70% bij Runningdirect!    Korting tot 50% Adidas Oulet hardloopkledij   

Uw Loopwedstrijd in de kijker voor 30€/maand?
Goede Doelen

1. Een medaille voor alle zorgverleners!
We schenken symbolisch uw medaille aan alle zorgverleners! Ze verdienen het meer dan ooit!

2. Steun de Sociale Kruidenier
We schenken de inkomsten van deze sportieve dag aan de Sociale Kruidenier in Heist-op-den-Berg. Bij de Sociale Kruidenier wordt een beperkt aantal producten verkocht tegen een lage prijs aan de mensen die dit écht nodig hebben. De coronacrisis brengt alsmaar meer mensen in nood. Betaalbare voeding is moeilijker dan voorheen te vinden. We merken op dat de vraag naar betaalbare voeding sterk is gestegen de laatste weken. Jullie deelname wordt dus ook erg belangrijk voor de inwoners van onze gemeente die dit echt nodig hebben.

Al u vragen over de Sociale Kruidenier Telefoonnummer 015 25 79 75 of mail naar socialedienstverlening@heist-op-den-berg.be

Social Distancing

We lopen of wandelen niet in groep en spreken niet af in een bos, domein of park. Gelieve rekening te houden met de afspraken omtrent social distancing! Je loopt en wandelt waar je wil, maar niet in groep en jou moet minstens 1,5 meter afstand houden met andere mensen.

© Renzo Vanhoorelbeke