Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Hoeselt Run
Volgende Editie vanaf maandag 5 april tot en met 18 april 2021, => uitslag 2021 Real Life Editie
Hoeselt Run Goes Virtual!
Uitslagen

5km    10km    16,1km    Klassement 3 afstanden samen   

Informatie 2021

Tijdens de Paasvakantie kan je GRATIS deelnemen aan de 3 omlopen van de Hoeseltse Kluis Run.
Afstanden: 8,3km


Het Wijngaardbos is een prachtige route van 8,3km en 125 hoogtemeters. Foto's van onderweg zie je hier. Het wedstrijdsegment start na 400 meter en eindigt op 7,6km. Alles is perfect aangegeven met de rode driehoek vanaf vertrekpunt De Kluis. Heb je Strava ? Dan doe je automatisch mee met het klassement. De GPX kan worden gedownload vanaf 27/03. Heb je interesse ? Meld je aan via ons : Facebook Event


Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Informatie 2020

Graag lanceren we een uniek nieuw concept in deze coronatijden.
Niet enkel kan je, zoals in andere virtual runs, het parcours van Hoeselt Run lopen volgens strikte coronamaatregelen, we koppelen er ook een fantastische competitie en klassement aan vast.
Hier alvast het principe :
- GRATIS deelname voor iedereen
- tussen zondag 21 juni 9u en zondag 28 juni 19u kan je de 5km, 10km en/of 10miles lopen op het gekende parcours met social distance of dus minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
- Je mag gedurende de 8 dagen zelfs de 3 afstanden lopen (5km, 10 km en 10 miles) en dan doe je ook mee voor het totaalklassement.
- Loop je 1 enkele afstand dan neem je ook automatisch deel aan de tombola om de prijs te winnen. Als je 3 afstanden loopt heb je dus 3 kansen.
- de 3 afstanden zijn afgetekende segmenten op Strava

Reglement

om geldig deel te kunnen nemen heb je dus een Strava-account nodig.
elke run start aan Ter Kommen Hoeselt
Elke avond om 23u wordt er op basis van de 3 volledige Strava-segmenten een rangschikking opgemaakt (eentje voor de 5 km, 10 km en 10 miles en een "algemene rangschikking" van de 3 tesamen).
Welke prijzen ? Er zijn ├ęchte medailles voor de winnaars van klassementen en we hebben bovenal enkele fantastische prijzen om te verloten tussen de deelnemers. Meer informatie hierover later.
Per keer dat je 1 van de 3 afstanden gelopen hebt heb je een extra kans om te winnen.
Inschrijven op voorhand is niet nodig. Adhv je Strava-account zien we wie het parcours die dag gelopen heeft en doe je automatisch mee aan Hoeselt Run Goes Virtual
Deelnemen is op eigen risico. Denk eraan : je bent niet verzekerd zoals in wedstrijdformule. Er zijn geen seingevers, dus je dient de wegcode volledig te respecteren en er is geen medische verzorging.
FairPlay dragen we hoog in het vaandel. Als er vals gespeeld wordt door het segment te rijden met fiets, auto of voorgetrokken door hond volgt diskwalificatie.
Facebook : Event 649985982232213

© Renzo Vanhoorelbeke