Loopkalender & Uitslagen

Home Webshop Marathons Kaart Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams Brabant West-Vlaanderen Veldlopen Atletiek Nederland Brussel&Walloni√ę Buitenland Virtueel Uitslagen Labels A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Volgende Editie van Zondag 21 juni 9h tot en met Zondag 28 juni 19h
Hoeselt Run Goes Virtual!
Uitslagen

5km    10km    16,1km    Klassement 3 afstanden samen   

Informatie

Graag lanceren we een uniek nieuw concept in deze coronatijden.
Niet enkel kan je, zoals in andere virtual runs, het parcours van Hoeselt Run lopen volgens strikte coronamaatregelen, we koppelen er ook een fantastische competitie en klassement aan vast.
Hier alvast het principe :
- GRATIS deelname voor iedereen
- tussen zondag 21 juni 9u en zondag 28 juni 19u kan je de 5km, 10km en/of 10miles lopen op het gekende parcours met social distance of dus minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
- Je mag gedurende de 8 dagen zelfs de 3 afstanden lopen (5km, 10 km en 10 miles) en dan doe je ook mee voor het totaalklassement.
- Loop je 1 enkele afstand dan neem je ook automatisch deel aan de tombola om de prijs te winnen. Als je 3 afstanden loopt heb je dus 3 kansen.
- de 3 afstanden zijn afgetekende segmenten op Strava


Webshop Prijzen Vergelijken Online Sportwinkels

Top 8 Online Sportwinkels    Top 5 Sportdranken    Loopschoenen Decathlon    LoopGPS Polar Garmin bij Decathlon   

Uw Banner Hier?

Reglement

om geldig deel te kunnen nemen heb je dus een Strava-account nodig.
elke run start aan Ter Kommen Hoeselt
Elke avond om 23u wordt er op basis van de 3 volledige Strava-segmenten een rangschikking opgemaakt (eentje voor de 5 km, 10 km en 10 miles en een "algemene rangschikking" van de 3 tesamen).
Welke prijzen ? Er zijn échte medailles voor de winnaars van klassementen en we hebben bovenal enkele fantastische prijzen om te verloten tussen de deelnemers. Meer informatie hierover later.
Per keer dat je 1 van de 3 afstanden gelopen hebt heb je een extra kans om te winnen.
Inschrijven op voorhand is niet nodig. Adhv je Strava-account zien we wie het parcours die dag gelopen heeft en doe je automatisch mee aan Hoeselt Run Goes Virtual
Deelnemen is op eigen risico. Denk eraan : je bent niet verzekerd zoals in wedstrijdformule. Er zijn geen seingevers, dus je dient de wegcode volledig te respecteren en er is geen medische verzorging.
FairPlay dragen we hoog in het vaandel. Als er vals gespeeld wordt door het segment te rijden met fiets, auto of voorgetrokken door hond volgt diskwalificatie.
Facebook : Event 649985982232213

© Renzo Vanhoorelbeke