Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Stratenloop Hoogstraten
Virtuele Stratenloop in Hoogstraten op Woensdag 10 juni 2020
Uitslagen

Informatie
Gezien de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is het op 10 juni 2020 jammer genoeg nog niet aan de orde om met ongeveer 1.000 lopers aan de start van een loopwedstrijd of jogging te staan. De Sportdienst & Sportraad van Hoogstraten willen echter de 35ste editie niet annuleren, maar op een alternatieve manier organiseren die in Coronatijden wel haalbaar is & om er ook nog een feestelijk tintje aan te geven.

Inschrijven
Loop op 10 juni 2020 minstens 5 kilometer vanuit uw kot! Zoek een mooie route bij jouw in de buurt, houd je aan de geldende maatregelen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus waaronder 1,5 meter afstand houden van je medemens en geniet er van om in beweging te zijn.

Wil je in aanmerking komen voor een prijs, schrijf je dan Gratis in via het webformulier op www.hoogstraten.be en registreer je loop via Strava (website en mobiele applicatie waarmee sportprestaties geregistreerd kunnen worden). Kom via Strava in contact met andere sporters door lid te worden van de club "Stratenloop Hoogstraten". Zo kan je ook elkaars prestaties zien en het groepsgevoel van de stratenloop ervaren. Veel loopplezier en succes!

Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Prijzen
Onder de deelnemers worden 70 prijzen verloot:
- 35 waardebonnen van handelaars in Hoogstraten ter waarde van 20 euro
- 35 goodiebags van onze trouwe sponsors


Met dank aan onze trouwe sponsors & partners:
- Desta
- Coƶperatie Hoogstraten
- Sportcity
- Spranco-Matic
- Toyo Tires
- Versmissen, Janssens & Partners
© Renzo Vanhoorelbeke