Loopkalender & Uitslagen

Home Webshop Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Virtueel Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Weefbergrun Testelt
Virtuele Weefbergrun in Testelt van Zaterdag 30 mei tot en met Zaterdag 6 juni 2020
Uitslagen

2020

Info & Inschrijving
Daar de "gewone" Weefbergrun niet kan doorgaan wegens de geldende coronamaatregelingen, zal er dit jaar een virtuele Weefbergrun plaatsvinden.
Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht via email => virtuele.weefbergrun@wouters-smeets.be Inschrijven kan vanaf nu tot het einde van de actie Zaterdag 6 juni 2020. Stuur voornaam, naam, geslacht, geboortedatum, adres, gsm-nummer en afstand door naar virtuele.weefbergrun@wouters-smeets.be
Reglement deel 1
Iedere deelnemer krijgt 1 week de tijd om dit segment te lopen (van zaterdag 30.05.2020 22u tot zaterdag 06.06.2020 22u)
Het startuur van de run moet binnen de hierboven vermelde periode liggen

Er zullen Strava segmenten van de Weefbergrun 4km, Weefbergrun 8km en Weefbergrun 12km aangemaakt worden die gevolgd moet worden.
Het startuur van de run moet binnen de termijn van de actie liggen.
• De gelopen run moet op Strava openbaar geplaatst worden (strava - activiteit bewerken - privacy-instellingen - zichtbaar voor: iedereen) en moet de naam “Weefbergrun 2020 4km”, "Weefbergrun 2020 8km" of "Weefbergrun 2020 12km" krijgen.
• In verband met de huidige veiligheidsmaatregelingen en om iedereen evenveel kans te geven, mag er enkel solo gelopen worden. Controle zal gebeuren via Strava.
• Een deelnemer kan kiezen tussen 4km (1 ronde), 8km (2 rondes) en 12km (3 rondes).
Binnen de termijn van de actie telt enkel de eerst gelopen run mee voor het klassement. Indien iemand meerdere keren een afstand loopt, telt enkel de eerst gelopen poging mee.
Lees hieronder verder
Shop nu!

Top 8 Online Sportwinkels    Tips Loopband Kopen     Top 5 Sportdranken    Black Friday, 25% korting op alles!   

Uw Banner Hier?

Reglement deel 2
Een deelnemer kan zowel de 4km, de 8km als de 12km lopen maar dit moeten 3 aparte runs zijn (met verschillend startuur) en er moet voor elke run apart ingeschreven worden.
• De deelnemer neemt voor het begin van zijn loop een foto van zichzelf (selfie) op de startplaats & stuurt de foto door naar virtuele.weefbergrun@wouters-smeets.be
(foto doorsturen ten laatste zat 06.06.2020 24u). Deze foto’s zullen geplaatst worden op de sociale media.
• De 3 eerste van elke klassement (man 4km, vrouw 4km, man 8km, vrouw 8km, man 12km, vrouw 12km) zullen bekend gemaakt worden op sociale media.
• Elke deelnemer is steeds verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van anderen.
• De organisatie kan op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden.
• De deelnemer respecteert de wegcode en neemt geen onnodige risico’s die de eigen veiligheid of de veiligheid van zijn medemens in gevaar zouden brengen.
• De deelnemer die zich inschrijft gaat autmatische akkoord met het reglement. Elke overtreding van het reglement zal zorgen voor diskwalificatie en schrapping in de uitslag.
• De resultaten van de virtuele Weefbergrun 2020 zal zo snel mogelijk online geplaatst worden op de sociale media na het einde van de actie.

Belangrijk: • Het omloop zal afgepijld worden en kan door iedereen vrij gelopen of gewandeld worden, dit om het bewegen te bevorderen & de gezondheidstoestand op pijl te houden
© Renzo Vanhoorelbeke