Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Loopwedstrijden West-Vlaanderen - Kerstloop Brugge
Kerstloop in Brugge op Vrijdag 3 December 2021
Uitslagen

2021   

2019    2018   

Informatie

Na een mini mini versie van de Kerstloop door het coronavirus zal op vrijdag 3 december de 10de volwaardige editie van de Kerstloop in Brugge plaatsvinden.
De start zal, voor het eerst, plaats vinden op ’T ZAND met om 19h30 de start voor de 6 Km en om 20h15 voor een 10 Km. Zo kan iedereen deelnemen op een afstand die hem het best ligt. De finish zal voor iedereen plaats vinden op de Burg. De omloop doet alle mooiste plaatsen van het Centrum aan die op dit moment van het jaar op zijn mooist zijn met de unieke kerstverlichting met muziek en animatie op 20 plaatsen op de omloop. In combinatie met WINTERGLOED, het evenement van de Stad Brugge, moet dit het allermooiste worden wat een loopwedstrijd kan aanbieden. Een prachtige omloop in een feestverlichte stad met een massa toeschouwers op de omloop. Een droom voor elke loper om dit te beleven. De laatste 4 jaar was de Brugse KERSTLOOP telkens de grootste van België, zelfs vorig jaar. Het was de enige die heeft plaats gevonden, ondanks heel wat beperkingen met zelfs slechte weersomstandigheden. Ook dit jaar zal iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts krijgen om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse binnenstad.


Sport & Casuals Mega deals    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Programma

19h30': 6 km
20h15': 10 km

Parcours

Bekijk vernieuwde omloop - 6km

Bekijk vernieuwde omloop - 10km

Inschrijven

Inschrijvingsprijs bedraagt voor zowel de 6 als de 10 kilometer 15 euro tot en met 2 november. Erna bedraagt de inschrijvingsprijs 17 euro. Uw nummer zal tot 25 november worden opgestuurd naar je thuis.
via lopenvoorhetgoededoel.be
2 euro korting indien je inschrijft via Running Center in Brugge
Aanklikbare Duidelijke Inschrijvingsbutton + vermelding Loopkalender & Uitslagen + vermelding Social Media kanalen vanaf 1 euro per dag

© Renzo Vanhoorelbeke