Loopkalender & Uitslagen

Home Webshop Marathons Kaart Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams Brabant West-Vlaanderen Veldlopen Atletiek Nederland Brussel&Wallonië Buitenland Virtueel Uitslagen Labels A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Volgende Editie Vrijdag 11 December 2020
Kerstloop in Brugge
Uitslagen

2019    2018   

Informatie

Op VRIJDAG 11 DECEMBER 2020 gaat de 10de editie van de BRUGSE KERSTLOOP door in het Centrum van de Stad BRUGGE. Op een feestrijke en verlichte Markt met de KERSTMARKT zal om 19h30' de start plaatsvinden voor een 6 Km en om 20.15 uur voor een 10 Km.
Zo kan iedereen deelnemen op een afstand die hem past. De aankomst zal voor iedereen plaats vinden op de Burg.
De omloop doet al de mooiste bezienswaardighen van het Centrum aan die op dit moment van het jaar op zijn mooist zijn met de unieke kerstverlichting en met muziek en animatie op 20 plaatsen op de omloop. Een fantastische omloop in een feestverlichte stad met een massa toeschouwers op de omloop. Een droom voor elke loper om dit eens te mogen meemaken. De laatste 3 jaar was de Brugse KERSTLOOP telkens de populairste van het land ondanks heel wat beperkingen & slechte weersomstandigheden. Ook in 2020 zal iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts krijgen om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse historische binnenstad.
Het bezoek van ZKH Prins Laurent aan de editie 2018 om het startschot te geven en op deze manier de organisatie een boost te geven zal zeker een hoogtepunt blijven in de geschiedenis van de Kerstloop en wil ook zeggen dat het project van de Kerstloop om te organiseren voor het goede doel aan waarde heeft gewonnen.


Webshop Prijzen Vergelijken Online Sportwinkels

Top 8 Online Sportwinkels    Top 5 Sportdranken    Loopschoenen Decathlon    LoopGPS Polar Garmin bij Decathlon   

Uw Banner Hier?

Parcours & Contact
Start op de Markt, Wollestraat, Dyver, Coupure, Langestraat, Hoogstraat, Vlamingstraat, Ezelstraat, Geldmuntstraat, t’ Zand, Steenstraat, Simon Stevenplein, en aankomst op de Burg

© Renzo Vanhoorelbeke