Ook als topsporter wil je er tegenwoordig goed uitzien

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Home - Webshop - Sporttips - Ook als topsporter wil je er tegenwoordig goed uitzien
Ook als topsporter wil je er tegenwoordig goed uitzien

In dit digitale tijdperk is het een gewoonte geworden dat we voordat we een aankoop doen prijzen vergelijken of reviews gaan lezen. Ben je van plan een nieuwe sportoutfit te kopen dan is internet vaak de eerste bron die je gaat raadplegen.


Tot 30% korting Sport BH     Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Outfit

Zowel in vrije tijd als bij professionele sportbeoefening zijn pasvorm en trends bij schoeisel belangrijk. De tijd dat een spike of sportschoen alleen maar functioneel moet zijn is allang voorbij. De sporter van tegenwoordig mag gezien worden. De uiterlijke verzorging en modieuze outfit zijn steeds belangrijker geworden. Het waren vooral de Amerikaanse atletes die veel om hun uiterlijk gaven bij de beoefening van topsport. Daarbij beperkten ze zich niet tot hun kleding en spikes ook kwamen ze met hun kapsel en nagels als echte sterren voor de dag. Een sprekend voorbeeld van een sporter die altijd als een topmodel de strijd op de atletiekbaan aanging van was Florence Griffith Joyner. Ze was een fenomeen op de sprint. Deze Amerikaanse veroverde maar liefst vier olympische medailles en liep tijdens die spelen van 1988 ook nog eens twee wereldrecords. Daarnaast viel ze op door haar lange nagels een extreme outfits. Helaas overleed ze al op 38-jarige leeftijd. Tien jaar na haar behaalde medailles op de Olympische Spelen van 1988 in Seoul.

man loopt in modieuze kledij op de weg


Vergelijken

Om je optimale outfit samen te stellen is internet dus een bron van inspiratie. Je kunt er tal van sportschoenen en sneakers vergelijken. Bovendien kun je bijvoorbeeld op youtube alle soorten trainingsvormen vinden en scoor je makkelijk een sportieve en trendy outfit in de door jou gewenste maat en kleur. Ben je een echte vergelijker dan kun je ook reviews lezen. Ervaringen die andere sporters delen over materiaal wat ze hebben aangeschaft kan jou ook helpen om tot een goede keuze te komen. Veel bekende merken die met nieuwe modellen komen zullen veelal voor dezelfde adviesprijs verkocht worden. Ben je minder trendgevoelig dan kun je met een model van vorig jaar in een outletstore beslist een behoorlijk bedrag op je aankoop besparen. Het is sowieso belangrijk dat je bij andere zaken ook vergelijkingen maakt. Dat begint al bij energieprijzen vergelijken. Als je weet wat er gaande is kan het je op veel gebied flinke besparingen opleveren.

Sneakers

Wil je er naast je sportieve leven ook in je vrije tijd goed en sportief uitzien dan passen sneaker beslist bij een actieve leefstijl. Zijn hoge hakken of stoere bikerboots niet je ding dan kun je je beslist vinden in trendy sneakers. Vooral het bekende merk Nike maakt er een sport van om regelmatig gelimiteerde ontwerpen op de markt te brengen. Prijzen variëren hierbij van enkele honderden tot duizenden dollars. Wie denkt dat daar slechts een beperkt publiek op af komt heeft het mis. Wanneer er een nieuw model sneaker op de markt komt schrijven liefhebbers zich hier massaal voor in. Onlangs was er in het Nederlandse Rotterdam een exclusief model verkrijgbaar. Het ging hierbij om speciale Rotterdam Nike Sneakers van het model Air Max BW-serie. Voor de prijs hoefden liefhebbers het niet te laten. Voor slechts 140 euro lopen een aantal Rotterdammers nu zo trots als een pauw rond in deze havenstad.

EK poule 2024

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke