Sporten in de buitenlucht

Home Loopschoenen Kopen Sportmerken SportTips @
Home - Webshop - Sporttips - Sporten in de buitenlucht
Sporten in de buitenlucht

Nu de eerste zonnestralen weer steeds vaker doorbreken en de vogeltjes vrolijk beginnen te fluiten komen bij mij ook de lentekriebels. Iedereen komt langzaamaan weer naar buiten. De gezellige gesprekjes beginnen weer. Ook zie je steeds weer meer mensen buiten sporten. Lekker in beweging, in de natuur!

Sportscholen

De hele winter hebben we, tussen de lockdown door, lekker binnen gesport met z’n allen. Er zijn natuurlijk ook super veel voordelen aan binnen sporten. Zeker in de winter heeft binnen sporten echt mijn voorkeur. Wanneer ik ga sporten dan begin ik standaard met het doen van grondoefeningen. Een hele fijne manier om rustig te beginnen en warm te worden. In de sportschool is het fijn dat er een gietvloer is. De beton cire vloer geeft een fijne uitstraling aan de ruimte. In de toiletten is een laag epoxy over de tegels heen aangebracht. Dit geeft mij op één of andere manier altijd een schoon gevoel. Het glanst zo mooi en het geeft een bijzonder effect. Het is dan ook geen straf om tussen het sporten door gebruik te maken van de toiletten. Dat is natuurlijk ook een groot voordeel van het sporten in de sportschool. Ik zie mezelf nog niet zo snel achter een bosje zitten plassen haha.

Een blik op een tennisspeler

Tot 30% korting Sport BH     Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Sporten in de buitenlucht

Toch ben ik altijd weer blij als we weer richting het voorjaar gaan. Betere temperaturen en het zonnetje weer lekker op je gezicht voelen. Hieronder zet ik een aantal plekken voor je op een rijtje waar ik graag sport:

- In het park
- Skeeleren op een asfalt fietspad
- Op het strand, vooral het doen van yoga is super ontspannend op het strand!
- Buiten zwemmen in het zwembad of in de zee
- Tennissen, vlakbij ons huis is een tennisbaan die vrij toegankelijk is
- Fietsen, fietsen is natuurlijk super gezond. De keus is aan jou of je gewoon wil fietsen of wil mountainbiken bijvoorbeeld
Wanneer het heel erg warm is buiten dan ga ik vaak vroeg in de ochtend sporten of juist laat in de avond. Wanneer ik geen tijd heb in de ochtend of in de avond dan kies ik er vaak voor om naar het strand of zwembad te gaan voor wat beweging. Soms ga ik ook ’s middags naar de sportschool. Lekker sporten met de airco aan.

Wanneer je vaker de fiets pakt in plaats van de auto of lopend je dingen doet dan ben je ook al vaker in beweging dan je denkt. Bewegen hoeft niet altijd super intensief te zijn. Het moet vooral leuk zijn. Denk eens na of er misschien mensen in je omgeving zijn die samen activiteiten met jou willen ondernemen. Samen is alles leuker.

Ik ben benieuwd of jij graag sport. Doe je het vaak? En wat vind je leuker, binnen of buiten sporten? Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik leuker vind en dat hoeft ook niet. Wanneer je veel verschillende dingen doet dan verveelt het minder snel en houd je het langer vol. Ik wens je veel plezier met het vinden van jouw ideale manier van bewegen.

EK poule 2024

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke