Sportmerk Head

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Home - Webshop - Sporttips - Sportmerken -
De beste Head tennisschoenen voor mannen en vrouwen

Head tennisschoen Revolt Pro 4.5 Clay

Head Sprint Pro 3.5 Clay

Head Revolt Evo 2.0 Clay

Head Revolt Court

Head Revolt Pro 4.5 Clay

Head Revolt Pro 4.5 Clay komt uit de tennisschoenen collectie van 2024. Deze tennisschoenen voor mannen en vrouwen bezitten uitstekende eigenschappen zoals optimaal draagcomfort en voortreffelijke stabiliteit. Door gebruikt te maken van de kenmerkende TRINRG technologie in de middenzool bekomt de producent schokabsorptie in het hielgebied, versnelling via de voorvoet en energieoverdracht via de middenvoet. De lockdownbanden aan de bovenkant zorgen ervoor dat je voet op zijn plaats blijft. De Revolt Pro is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. De stevige, duurzame buitenzool biedt extra stabiliteit met een hoge slijtvastheid. Daardoor bekomt men een comfortabele ondersteuning. De buitenzool met hoge dichtheid en diep visgraatprofiel maakt de schoen geschikt voor smashcourt, kunstgras en gravelbanen.

Een foto van de Head Sprint Pro Clay
Head Sprint Pro 3.5 Clay

Head Sprint Pro 3.5 Clay komt uit de tennisschoenen collectie van 2024. Deze tennisschoenen voor dames en heren bezitten uitstekende eigenschappen zoals optimaal draagcomfort en voortreffelijke stabiliteit. De elastische maar stevige TPU sokconstructie in combinatie met de delta strap technologie zorgen voor een vast maar aangenaam voelende pasvorm, gebouwd voor de veelzijdige aanvallende speler die lichtvoetig is en snel van richting verandert. De stevige, duurzame buitenzool bevat een speciale rubberen samenstelling voor de beste tractie op verschillende soorten tennisbanen. De Sprint Pro is beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. De buitenzool met hoge dichtheid in combinatie met het diep visgraatprofiel zorgt voor uitstekende grip en veel schokabsorptie. Dankzij al deze eigenschappen maakt dat de schoen geschikt is voor gravel-, smashcourt- en kunstgrasbanen.

Een foto van de Head Sprint Pro Clay
Head Revolt Evo 2.0 Clay

Head Revolt Evo Pro 2.0 Clay komt uit de schoenencollectie van 2024. Deze schoenen voor mannen en vrouwen bezitten eigenschappen zoals optimaal draagcomfort en voortreffelijke stabiliteit. Door gebruikt te maken van de kenmerkende TRINRG technologie in de tussenzool bekomt de fabrikant schokabsorptie in het hielgebied, versnelling via de voorvoet en energieoverdracht via de middenvoet. Mede dankzij de lockdownbanden blijft de voet op zijn plaats bij bruuske bewegingen op het tennisveld.
Clay in de naam verwijst naar het hard en duurzaam rubber met diep visgraatprofiel dat zorgt voor uitstekende grip en veel schokabsorptie. Dankzij al deze eigenschappen maakt dat de schoen geschikt is voor smashcourt-, gravel- en kunstgrasbanen.

Een foto van de Head Revolt Evo Clay
Head Revolt Court

Het Oostenrijks tennismerk ontwikkelde de Revolt Court voor dames en heren. Deze tennis -en padelschoenen bezitten eigenschappen zoals uitstekende stabiliteit en optimaal draagcomfort De veelzijdige aanvallende spelers wardeert de Court doordat de Court licht in gewicht is. Daardoor kan je op de tennisbaan snel van richting veranderen. De schoen biedt uitstekende stabiliteit en zorgt voor extra comfort en stabiliteit.
De stevige, duurzame buitenzool dragen bij tot de comfortabele ondersteuning. De buitenkant van de zool met hoge dichtheid en diep visgraatprofiel maakt de schoen geschikt voor gravel, smash -en hardcourtbanen.

© Renzo Vanhoorelbeke