Arsenal

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Alle informatie over stadionbezoek en voetbaltickets Arsenal
Arsenal

Wedstrijden 2021 - 2022

Hoogtepunten in de geschiedenis van Arsenal

Stadion Bezoeken

Voetbalwedstrijden Bezoeken

Route

Wedstrijden 2021 - 2022

Speeldag 2 op Zondag 22 augustus Arsenal - FC Chelsea 0-2
Speeldag 4 op Zaterdag 11 september Arsenal - Norwich 1-0
Speeldag 6 op Zondag 26 september Arsenal - Tottenham 3-1
Speeldag 8 op Maandag 18 oktober Arsenal - Crystal Palace 2-2
Speeldag 9 op Zaterdag 23 oktober Arsenal - Aston VillaOfficiĆ«le voetbalkleding Rode Duivels    Voetbaldirect tot 75% korting!   
Hoogtepunten in de geschiedenis van Arsenal

Arsenal Football Club speelt sinds 1919 onafgebroken in de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Het kon maar liefst 13 maal landskampioen worden & 14 maal wonnen ze de FA Cup. Het belangrijkste Engelse voetbalbekertoernooi en 's werelds oudste voetbaltornooi. De laatste maal wonnen the Gunners de FA Cup in 2020 door in de finale Chelsea te verslaan met 2-1. Hun grootste succes boekte de Londense club in 1994. Toen wonnen ze de Europacup II finale in het Deense Parkenstadion in Kopenhagen door de Italiaanse club AC Parma te verslaan met 1-0.

Stadion Bezoeken

Het prachtige Emirates Stadium is de thuishaven de Engelse ploeg Arsenal sinds 2006. Het stadion is gelegen in de wijk Islington in het Noorden van Londen. Je locatie Het oorspronkelijke stadion naam zou Ashburton Grove maar door sponsor Emirates werd de naam gewijzigd. In het Emirates Stadium kunnen maximaal 60 338 toeschouwers genieten van een voetbalwedstrijd. Het is een wondermooi stadion die zeker een bezoekje waard is als je in Londen vertoeft.

Met een 90 minuten durende tour kan je het Emirates Stadium bezoeken. Je krijgt meer info over de club, het stadion en de spelers die voor FC Arsenal spelen en hebben gespeeld. Ook zul je een bezoek brengen aan de kleedkamer waar voetballers als Thierry Henry, Cesc Fabregas en Robin van Persie zich hebben omgekleed. Ook loop je door de spelerstunnel en mag je een kijkje nemen op het voetbalveld. Voel je een echte Arsenal speler door op de bank plaats te nemen. Na de tour heb je toegang tot het Arsenal Museum. Hier wordt alles over de geschiedenis van de club vertelt en bewonder je alle prijzen die the Gunners hebben gewonnen.

Een blik op het Emirates Stadium
Een blik op het Emirates Stadium
Voetbalwedstrijden Bezoeken

Als je de mogelijkheid krijgt om een wedstrijd van Arsenal bij te wonen dan moet je deze zeker niet laten liggen. Het zal je een unieke beleving zorgen door het wondermooie stadion en de fantastische club met enkele spelers van wereldniveau. Via verschillende platformen zijn er losse wedstrijdtickets te koop. Je kan ook een volledig verzorgde voetbalreis boeken bij gespecialiseerde reisbureaus.

Route

Het is vrij eenvoudig om bij het Emirates Stadium terecht te komen. Londen heeft een uitgebreide openbaar vervoersnetwerk en duidelijke geplaatste borden zodat voetgangers vanaf de metrostations of bushaltes vlot de weg naar het stadium vinden. Indien je liever met de auto komt moet je vooraf reserveren op de parking van het stadion. Zo ben je zeker van je plaats.
Ga je rechtstreeks vanuit Belgiƫ of Nederland naar het Stadium dan kom je met de Eurostar aan in metrostation van Piccadilly. Van daaruit is het 20 minuten met de metro.

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke