Atletico Madrid

Alle informatie over stadionbezoek en voetbaltickets van Atletico Madrid
Atletico Madrid

Wedstrijden 2021 - 2022

Hoogtepunten in de geschiedenis van Atletico Madrid

Stadion Bezoeken

Voetbalwedstrijden Bezoeken

Route

Wedstrijden 2021 - 2022

Speeldag 1 op Zondag 22 augustus: Atletico Madrid - FC Elche 1-0
Speeldag 3 op Zondag 29 augustus: Atletico Madrid - FC Villarreal 2-2
Speeldag 5 op Zaterdag 18 september: Atletico Madrid - Athletic Club Bilbao 0-0
Speeldag 8 op Zaterdag 2 oktober: Atletico Madrid - FC Barcelona 2-0
Speeldag 10 op Zondag 24 oktober: Atletico Madrid - Real SociedadOfficiële voetbalkleding Rode Duivels    Voetbaldirect tot 75% korting!   
Hoogtepunten in de geschiedenis van Atletico Madrid

In de geschiedenis van de club won Atletico 11 keren de Spaanse voetbalcompetitie. Daarnaast wist het 10 keren de Spaanse beker te winnen.
Op het Europees toneel werden ze in totaal 3 maal verliezende finalist in de Champions League maar won het de Europa League in 2010, 2012 en 2018.
In het seizoen 2020/21 werd de ploeg van de Belg Yannick Carrasco landskampioen met 86 punten. Dit waren er 2 meer dan Real en 7 meer dan FC Barcelona.

Stadion Bezoeken

Als jij op citytrip bent in het Spaanse Madrid kan een rondleiding door de Estadio Wanda Metropolitano de thuishaven van Atlético Madrid zeker niet ontbreken. Ondanks dat het voetbalstadion al heel wat jaren meegaat speelt de Spaanse club pas sinds het seizoen 2017/2018 op deze locatie. Met een capaciteit van 67 000 is het een omvangrijke voetbalarena.

Je begint de tour met met een wondermooi zicht over het veld. Met de trap of de lift wandel je richting de hoogste ring. Vanuit daar ga je langs verschillende lounges en sponsorruimtes. Daarna gaat de tour richting de VIP ruimtes en ruimte waar de persconferenties gehouden worden. Ook neem je een kijkje in de kleedkamer van Atlético Madrid waar Rode Duivel Yannick Carrasco samen met sterspelers zoals Diego Simeone, Luis Suarez, Jan Oblak, Koke en Thomas Lemar zich vaak bevinden. Ook wandel je door de indrukwekkende spelerstunnel waarna je uitkomt op het veld en je even in de dug out mag plaatsnemen. Na je bezoek aan het stadion volgt een museumbezoek. Deze is inbegrepen bij je ticket. Rondleidingen tijdens wedstrijddagen zijn door praktische redenen niet mogelijk.

Voetbalwedstrijden Bezoeken

De Estadio Wanda Metropolitano is een indrukwekkend stadion en Atlético Madrid is een schitterende club. Deze combinatie met het feit dat er ook een Belg bij Atlético speelt maakt het kijken van een voetbalwedstrijd heel aantrekkelijk. Scoor eens voetbaltickets bij een online aanbieder of koop je tickets bij de kassa van het stadion als je in Madrid bent. Het is aan te raden om je ticket vooraf bij online te kopen om de soms lange wegrijen te ontlopen en maximaal te genieten van je voetbaldag of avond.

Route

Door de grote drukte raad de club zelf aan om het stadion met het openbaar vervoer te bezoeken. De beste manier om er te komen is gebruik te maken van het metronetwerk van Madrid. De dichtstbijzijnde metrohalte is het Estadio Metropolitano op lijn 7.

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke