FC Barcelona

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Alle informatie over stadionbezoek en voetbaltickets van FC Barcelona
FC Barcelona

Wedstrijden 2021 - 2022

Hoogtepunten in de geschiedenis van FC Barcelona

Stadion Bezoeken

Voetbalwedstrijden Bezoeken

Route

Wedstrijden 2021 - 2022

Speeldag 1 op Zondag 15 augustus: FC Barcelona - Real Sociedad 3-0
Speeldag 3 op Zondag 29 augustus: FC Barcelona - FC Getafe
Speeldag 5 op Zondag 19 september: FC Barcelona - FC Granada
Speeldag 7 op Zondag 26 september: FC Barcelona - Levante UD
Speeldag 10 op Zondag 24 oktober: FC Barcelona - Real Madrid
Speeldag 12 op Vrijdag, Zaterdag, Zondag of Maandag van 29 oktober tot en met 1 november: FC Barcelona - Deportivo AlavésOfficiële voetbalkleding Rode Duivels    Voetbaldirect tot 75% korting!   
Hoogtepunten in de geschiedenis van FC Barcelona

Sinds 2008 de club van centrale verdediger Gerard Piqué won reeds 26 maal de Spaanse landstitel. In de Copa Del Rey doen ze met 31 titels het beste van alle clubs.
Het is echter wachten tot 1992 vooraleer ze de Europacup I kunnen winnen. In de 21ste eeuw volgen nog 4 titels in de Champions League. Eind 20ste eeuw konden ze reeds 4 maal de Europa Cup II of huidige Europa League op hun naam schrijven.
Rode Duivel Thomas Vermaelen speelde 53 keren voor Barça waar het als verdediger 1 maal kon scoren.

Stadion Bezoeken

Het bezoeken van Camp Nou, voetbalstadion van FC Barcelona is voor menig voetbalfan een prachtige ervaring. In de thuishaven van de Catalaanse club kunnen 99 000 supporters genieten van wellicht de populairste voetbalclub ter wereld. Voor de echte voetbalfans is een bezoek aan dit stadion een schitterende ervaring. Je kunt natuurlijk ook een wedstrijd bezoeken maar ook er voor kiezen om de Camp Nou Experience te beleven. Je zult worden rondgeleid door de voetbaltempel en je komt alles te weten over de club en de stad.

Als je de Camp Nou Experience gaat beleven heb je toegang tot zowel het enorme voetbalstadion van de Catalanen en het bijbehorende museum. In de interactieve zone herbeleef je de belangrijkste momenten van Barça. Je krijgt een geluidsapparaat mee in je moedertaal die je door het museum heen gidst. Je zult onder andere alle grote prijzen van de club kunnen bewonderen. Het meest indrukwekkende van de Camp Nou Experience is uiteraard de rondleiding door het stadion. Je loopt door de kleedkamers waar sterspelers als Marc-André ter Stegen, Antoine Griezmann en Sergio Agüero wekelijks zitten. Daarnaast bezoek je ook de commentator boxen en de perskamer. De tour duurt circa anderhalf uur, afhankelijk van je eigen tempo.

Een zicht op het indrukwekkende voetbalstadion Camp Nou
Een wondermooie blik op het indrukwekkende voetbalstadion Camp Nou
Voetbalwedstrijden Bezoeken

Als echte voetbalfan wil je uiteraard een thuiswedstrijd bijwonen van grootmacht FC Barcelona. Tickets scoren is niet altijd eenvoudig en vaak vrij duur. Er is ook de mogelijkheid om een complete voetbalreis te boeken waarbij alles voor je wordt geregeld. De reis naar Barcelona toe, wedstrijdticket en in de meeste gevallen ook een hotelkamer.

Route

Wanneer je richting Camp Nou gaat kun je er het beste voor kiezen om dit te doen met het openbaar vervoer zoals metro of bus. Als je afreist naar de metrohalte Palau Reial hoef je slechts één straat uit te lopen en je staat al voor het reusachtige Camp Nou. Maar ook de metrohaltes Collblanc, Badal en het iets verder gelegen Les Corts liggen op wandelafstand van het stadion.
Er rijden ook verschillende bussen naar het Camp Nou. Kies je ervoor om met de auto te gaan kan je op niet wedstrijddagen gratis parkeren op de parkeerplaats van Camp Nou. Hou er rekening mee dat in een grote stad zoals Barcelona de parking kan volzet zijn.

EK poule 2024

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke