Paris Saint-Germain

Home Prijzen vergelijken Sportmerken SportTips @
Alle informatie over stadionbezoek en voetbaltickets van Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain

Hoogtepunten in de geschiedenis van Paris Saint-Germain

Stadion Bezoeken

Voetbalwedstrijden Bezoeken

RouteOfficiële voetbalkleding Rode Duivels    Voetbaldirect tot 75% korting!   
Hoogtepunten in de geschiedenis van Paris Saint-Germain

Op het Europese toneel won in 1996 de Europacup II, de voorloper van de huidige Europa League. In eigen land kon deze voetbalclub reeds 9 maal de landstitel veroveren waarvan 7 maal in de 21ste eeuw. De Franse voetbalbeker of Coup de France wonnen ze reeds 14 maal. Geen enkele voetbalteam doet momenteel beter.
Rode Duivel Thomas Meunier speelde van 2016 tot en met 2020 voor Paris Saint-Germain. Hij speelde 128 wedstrijden waar hij als verdediger 13 maal scoorde.

Stadion Bezoeken

Het Parc des Princes is het voetbalstadion van Paris Saint-Germain die begin de jaren 70 door Roger Taillibert werd gebouwd. Recent is het nog gerenoveerd voor het Europese Kampioenschap in 2016. Dat vond plaats in Frankrijk. Er ruim 50 000 toeschouwers in het stadion. Weinig voor deze Europese topclub.
Je kunt het Parc des Princes betreden door middel van een tour. Deze rondleiding duurt gemiddeld 70 minuten en kost 24 euro per persoon. Het stadion is de thuishaven van absolute wereldspelers als Lionel Messi, Neymar Jr, Kylian Mbappe, Angel Di María en doelman Keylor Navas. Ook jij kan in alle ruimtes rondlopen waar deze spelers zich vaak bevinden. Denk aan de training kamers, mediakamer, kleedkamers en bekijk het wondermooie veld vanaf de dug out. Ook kom je terecht in de geschiedenis kamer waar de gids je alles vertelt over de historie van de club. Ook de prijzenkast en de meeslepende expositie in de History Room zit in de stadiontour.

Voetbalwedstrijden Bezoeken

Als je ooit op vakantietrip maakt naar Frankrijk en je bent dicht bij Parijs is het zeker de moeite waard om een wedstrijd bij te wonen van de Franse topclub. Tickets zijn verkrijgbaar via internet, Nederlandse ticketverdelers, of aan de kassa. Voor zover bekend worden er geen voetbalreizen aangeboden naar de Parc des Princes. Het is aan te raden om je ticket vooraf te boeken. Zo vermijd je de drukke wachtrijen.

Route

Het ideale vervoermiddel om bij het Parc Des Princes te komen is om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er bevinden zich ook twee parkeergarages om het stadion waar je vooraf moet reserveren. Bijna altijd zijn de plaatsen om wedstrijddagen volgeboekt. Zeker met de komst van Lionel Messi.

Uw Sportevenement hier?

© Renzo Vanhoorelbeke