Volg de laatste voetbaluitslagen en nieuws op de voet op Voetbal Vandaag

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Webshop - Sporttips - Voetbaluitslagen en nieuws op Voetbal Vandaag
Volg de laatste voetbaluitslagen en nieuws op de voet op Voetbal Vandaag

Op Voetbal Vandaag volg je de voetbalcompetities en bekervoetbal uit negen verschillende landen waaronder België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Turkije en Verenigde Staten van Amerika . Er wordt ook aandacht besteed aan de lagere reeksen in Nederland, Engeland en Duitsland. Ook heb je de mogelijkheid om de hoogste klasse van het vrouwenvoetbal in Nederland , Eredivisie vrouwen op de voet te volgen. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de Europese toernooien Champions League, Europa League en de Conference League. Tot slot kan je ook alles over de kwalificatiewedstrijden van het World Cup voetbal en het WK voetbal volgen op Voetbal Vandaag.
Daarnaast ontdek je het laatste voetbal nieuws met allerlei interessante weetjes over onder andere de verschillende competities, transfernieuws, vrouwenvoetbal en andere leuke voetbalfeiten in de rubriek Nieuws.
Zo worden de 2 grootste comebacks ooit in de Eredivisie, of welk voetbalteam erin slaagde een grote achterstand om te buigen in een voorsprong, belicht. Maar na afloop van iedere speeldag in, bijvoorbeeld de Jupiler Pro League, kan je een ruim verslag met leuke en interessante wedstrijdbeelden raadplegen onder deze rubriek.

Een blik op een voetbalstadion

Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Wedstrijden en Tussenstanden

Is er voetbal vanavond? Op deze vraag krijg je een antwoord onder de rubriek Voetbal op TV.
De aankomende wedstrijden van vandaag vind je terug op de index of homepagina van voetbal vandaag die netjes gesorteerd zijn op het desbetreffende land en naam van de competitie. Het actuele klassement van je favoriete club kan je van de desbetreffende landen raadplegen onder de rubriek Competities.
Bovenaan vind je allerlei leuke statistieken van de desbetreffende competitie zoals hoeveel wedstrijden er eindigen op een gelijkspel of het percentage van wedstrijden waarbij beide elftallen minstens één doelpunt maakte.
Naast de gebruikelijke statistieken zoals het aantal gespeelde wedstrijden, gewonnen matchen, aantal draws, aantal verloren wedstrijden, gemaakte doelpunten, tegendoelpunten en aantal punten krijg je een overzicht per club van hun resultaten van de laatste 5 wedstrijden. Zo kan je ontdekken aan de hand van de codes W, V, G of een desbetreffende club momenteel in vorm is of net niet.
De vermelding van het logo per club en de overzichtelijke structuur van de website maken dat het aangenaam is om de website voetbal vandaag te raadplegen. Op de desktop versie kom je in de rechterkolom meer te weten over welke ploegen er degraderen uit de hoogste afdeling of welke ploegen er promoveren naar de hoogste afdeling of dalen naar een lagere reeks als het gaat over bijvoorbeeld 2 Bundesliga of op één na hoogste klasse in Duitsland. Op de smartphone zie je deze info onderaan de pagina.

WK 2022 Qatar

Uw Sportevenement hier?© Renzo Vanhoorelbeke