Loopkalender

Volgende Editie Zondag 5 mei 2019
Arendonk Loopt in Arendonk
Uitslagen
Vanaf 2019 start de organisatie met een geheel nieuwe formule! Het parcours en de loopnummers zijn aangepast en aangevuld. Naast de estafette zijn er nu meer nummers voor iedere loper; uitdagend voor zowel startende en gevorderde lopers!

Je kiest zelf of je individueel of in groep wilt lopen. De groepslopers lopen een estafette met maximaal vier personen. Je kunt kiezen uit afstanden van 6,5, 13 of 20,5 kilometer. De helft van het parcours is verhard. De andere helft loop je over onverharde paden door bos en langs de beek de Wamp.

Tijdens Arendonk Loopt is er ook een kidsrun en een G-run. Supporters en toeschouwers kunnen vrij wandelen in het Arendonkse Centrum of genieten van een hapje en een drankje op het plein.

De start en finish vinden plaats op Park Deroissart voor de bibliotheek.
Parkeren is mogelijk op Sportpark Heikant (Grotstraat), Basisschool Sint Clara (Kloosterbaan), Parking ALDI of Zwembad (inclusief fietsenparking). Zie ook: www.arendonkloopt.be

Programma:
13.30 uur Kids Mini-Trail
Kids Mini Trail 4-7 jaar (350 meter)
Kids Mini Trail 8-11 jaar (850 meter)
13.50 uur G-run (850 meter)
14 uur 6,8km (5 rondes) – 13,5km (10 rondes) – 20,3 km (15 rondes) (1 ronde is 1350 meter)

* = Estafette-formule: Een team bestaat uit minimum 2 lopers en max 4 deelnemers. Ieder team loopt zoveel mogelijk rondes (1750 m) in totaal 2 uur tijd. Minimaal één ronde moet gezamenlijk worden afgelegd. Tijdens deze ronde wordt een teamfoto gemaakt.
Site: www.arendonkloopt.be
Contact: wilco.v.heerewaarden@telenet.be of vaes-steemans@skynet.be
Nieuwsbrief
Links
Wedstrijden
Loopclubs
Duathlon
© - Renzo Vanhoorelbeke