Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Loopwedstrijden Oost-Vlaanderen - Troubadour Trail Sint-Gillis-Waas
Troubadour Trail in Sint-Gillis-Waas op Zaterdag 15 mei, Zondag 16 mei, Woensdag 19 mei, Zaterdag 22 mei, Zondag 23 mei, Maandag 24 mei, Zaterdag 29 mei en Zondag 30 mei 2021
Uitslagen

Elektronische tijdswaarneming

Informatie & Coronamaatregelen
Startlocatie: brouwerij The Musketeers Reepstraat 208 in Sint-Gillis-Waas
Na de vlakke Kempische Vuur Trail in Zandhoven in de provincie Antwerpen is dit keer de provincie Oost-Vlaanderen aan de beurt om een biljart vlakke trail voor te schotelen. In het noorden van de provincie in de gemeente Sint-Gillis-Waas kan je op één van de 8 verschillende data deelnemen aan de Troubadour Trail. Het landelijke Sint-Gillis-Waas staat bekend om het vele land- en tuinbouw in een afwisselende natuurlijke omgeving, maar ook om brouwerij the musketeers. Zowel de beginnende joggers, ervaren lopers als run & bike duo’s kunnen zich volledig uitleven vlakbij de Nederlandse grens. Vanuit de brouwerij worden enkele verrassende weggetjes aangesneden met een leuke variatie aan ondergronden. Langs het golfterrein, door een fruitplantage, en over heel wat gravelwegjes.

Alles wordt coronaproof georganiseerd doordat er maximaal 30 deelnemers per halfuur mogen starten en je vooraf moet inschrijven.

Ook kan je deelnemen aan een Run en Bike. Let Op! Enkel voor knuffelcontacten en gezinsleden. Neem zelf één fiets mee bij voorkeur een Mountainbike of Cyclocrossfiets. Indien de dagen voor je trail niet heeft geregend kan je misschien opteren voor een ander soort fiets.

Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Data en Programma
Za-Zo 15/05 – 16/05
Wo-Za-Zo-Ma 19/05 – 22/05 – 23/05 – 24/05
Za-Zo 29/05 – 30/05


Elke dag worden er 14 tijdsloten van 30min voorzien waarin telkens 30 deelnemers kunnen starten. Dit is telkens tussen 9h-16h.
Let op! De aankomstmat wordt afgesloten om 17u45. Hou hier rekening mee bij het vastleggen van je tijdslot.
Inschrijven
6km: 14,5 euro
11km: 17,5 euro
21km: 21,5 euro

Inschrijven Trail

21km: 29 euro

Inschrijven Run en Bike
© Renzo Vanhoorelbeke