Loopkalender

KalenderUitslagenInteressant!

InfoSlovenia.be
InfoSlovenia.info

Goede DoelenOxfam Wereldwinkel


Levensloop
Zaterdag 27 oktober 2018
Park -en Bosloop in Westerlo
Uitslagen
Al aan het trainen voor de Park- en bosloop? Of ga je liever voor een langeafstandswandeling van abdij naar abdij of een geocache wandelzoektocht? Zelf geen sportief type? Laat je kinderen uitleven in het kinderbeweegdorp. Je ziet het, De mogelijkheden om actief de Park -en bosloop te beleven zijn immens uitgebreid. Dit jaar worden niet alleen lopers maar ook wandelaars, kinderen en gezinnen uitgedaagd om samen te bewegen. Naast de klassieke loopnummers en vrije loop is er ook een aantrekkelijk aanbod voor de niet-loper.

We gaan voor een totaalconcept van beweging, steeds met de nodige aandacht voor duurzaamheid en ecologie. In samenwerking met kwb, VAUDE en Wereldsolidariteit wordt de ‘cleane klerencampagne’ die dag opnieuw in de kijker gezet.

Een hele dag beweegplezier We starten vroeg dit jaar, heel vroeg. Om 6.45u worden de eerste wandelaars met de bus naar hun vertrekpunt in Postel gebracht. Van daaruit wacht hen een schitterende wandeling van 45km met tal van toeristische bezienswaardigheden om terug aan te komen in Westerlo. De tweede groep wandelaars wordt om 10u naar Balen Hulsen gebracht om na een tocht van 25km terug aan te komen aan het vertrekpunt. Onze Vrije Loop, met gezamenlijke start, gaat dit jaar al van start om 10u. Je kan ter plaatse beslissen hoeveel rondes van 4 kilometer je wil lopen. Van elke loper wordt de tijd bij aankomst geregistreerd. Deze loop is bedoeld voor de recreatieve jogger die de ongerepte natuur in de vroege ochtend wil ontdekken. Om 13u30 start het namiddagprogramma met loopnummers voor de allerkleinsten, gevolgd door de grotere afstanden tot 20km. G-sporters, al dan niet met begeleider, kunnen deelnemen. Doorheen de dag kunnen de kids zich uitleven in het kinderbeweegdorp en is er dus ook een geocache verstopt op het terrein.

Programma lees hieronder:
De Beeltjens Westerlo (Beeltjensdreef)
Een sportief herfstevent voor het ganse gezin.


Loopnummers:
10u00: Start vrije loop (aantal rondes naar keuze)
13u15: Gezamenlijke opwarming kinderen en tieners
13u30: Kids-run 100 meter (tot en met geboortejaar 2012)
13u40: Kids-run 500 meter (tot en met geboortejaar 2009-2010-2011)
13u50: Teen-run 500 meter (tot en met geboortejaar 2006-2007-2008)
14u Vrije loop --
14u: 20 & 12 km (voor iedereen)
15u15: 8 km (voor iedereen)
16u: 4km (voor iedereen)


Lange-afstandswandeling van abdij naar abdij


Kinder-beweegdorp


Geocach-zoektocht


Om 16u30: gezamenlijke afsluiter met hapje en drankje
IEDEREEN is welkom!
site: www.falos.be & Falos Sportfederatie of Facebook Evenement
Contact: marie.raymaekers@falos.be
Nieuwsbrief
Links
Wedstrijden
Loopclubs
Duathlon
2020 - Seor © - Renzo Vanhoorelbeke