De belangrijkste pagina's over Voetbal & de Prestaties van de Rode Duivels op het EK & WK

Home Bookshop Webshop Info & Pagina's SportTips @
Rode Duivels
Algemeen
Jupiler Pro League
Als fanatiek aanhanger van de Belgische voetbalcompetitie heb je vast genoeg pronostieken tot je beschikking om een goede voorspelling te kunnen maken. Gebruik deze info om geld te winnen door op de Jupiler Pro League te wedden bij een bookmaker uit België.
Spelers & Keepers
Wedden op Voetbal

Veel verstand van voetbal? Dan is wedden op voetbal misschien interessant voor jou. Durf mee te doen met voetbalwedden bij de beste goksites uit België en gebruik je kennis om uitslagen juist te voorspellen.

Europese Topclubs
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Italië
Spanje

België
1ste Klasse
Prestaties van de Rode Duivels op het Wereldkampioenschap & Europees Kampioenschap Voetbal
Sterker dan ooit begonnen de Rode Duivels aan het WK 2018 in Rusland. Tegen het bescheiden Panama kon met 3-0 gewonnen worden dankzij een goal van Dries Mertens & 2 van Romelu Lukaku. Tunesië werd verslagen met 5-2 door twee goals van Eden Hazard & Romelu Lukaku & 1 van Michy Batshuayi. Door een doelpunt van Adnan Januzaj tegen Engeland werden de Rode Duivels groepswinnaar. In de 1/8 finales botsten de Belgen tegen een ijzersterk Japan. Lees Meer over het volledige palmares van de Rode Duivels op het WK & EK

Johan Cruijff Arena

De Johan Cruijff Arena werd op 14 augustus 1996 ingehuldigd door voormalige koningin Beatrix. De ArenA is sindsdien het voetbalstadion van eredivisie voetbalclub Ajax Amsterdam & het Nationale voetbalelftal van Nederland. In de aanloop naar het Europees Kampioenschap van 2020, dat werd uitgesteld naar 2021 door het Coronavirus, is de capaciteit met 880 zitplaatsen opgetrokken naar bijna 56000 plaatsen.
In 2000 vonden er tijdens het Europees Kampioenschap voetbal Lees Meer over Johan Cruijff Arena & de verschillende Stadiontours

Uw Loopwedstrijd hier?© Renzo Vanhoorelbeke